Welkom

Over ons

Diensten

Producten

Maatschappelijk betrokken

Algemene Voorwaarden

Contact
E-assessment
MBTI
Talent Motivatie Analyse
LSI
Leiderschap Invloed
OCI
E-assessment

U wilt graag de persoonlijke ontwikkelbehoeftes van medewerkers signaleren. Snel en slagvaardig geschikte kandidaten werven in een krappe arbeidsmarkt. Of besparen op kostbare assessment centres. Met het E-assessment van HR Coach heeft u een uitstekend middel om al deze doelstellingen te bereiken. En dat op een wetenschappelijk verantwoorde, betrouwbare en kostenefficiënte manier.

Wetenschappelijk onderbouwd
Het E-assessment van HR Coach is een online assessment dat capaciteiten, persoonlijkheid en competenties meet. Zo selecteert u niet alleen op basis van een CV. Belangrijkste voordeel is de wetenschappelijke onderbouwing en de betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de risico’s van testen via het internet tot een minimum gereduceerd.

Voordelen

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een E-assessment gelden geen wachttijden. Wij kunnen u direct helpen met het klaarzetten van een online E-assessment voor uw kandidaat. Daarnaast bent u bent flexibel in de keuze van een testlocatie, bij de kandidaat thuis of op kantoor. U beschikt snel over de benodigde selectie-informatie. Zo kunt u efficiënt beslissingen nemen in uw recruitment procedure.  Op een objectieve en gebruikersvriendelijke manier selecteert u ook op capaciteiten, persoonlijkheid en competenties. 
 
Waarom een E-assessment?
  • Geen wachttijden. Uw kandidaat kan vandaag nog getest worden met behulp van ons online assessment platform. Wij helpen u direkt met het klaarzetten van het online E Assessment. Onze psychologen helpen u met het interpreteren van de rapporten.
  • U bespaart kosten. Een E- asssesment wordt online afgenomen, dat betekent lagere kosten per assessment. E- assessments is er al vanaf 145 euro.
  • U beschikt direkt over het rapport. Bij werving en selectie is een korte doorlooptijd essentieel. Het rapport is een kwartier na afloop van het assessment beschikbaar.
  • Uw kandidaat kan het assessment thuis doen. U heeft de keuze om een kandidaat het assessment thuis of op kantoor te laten doen.
Copyrights HR Coach BV. Alle rechten voorbehouden.