Welkom

Over ons

Diensten

Producten

Maatschappelijk betrokken

Algemene Voorwaarden

Contact
E-assessment
MBTI
Talent Motivatie Analyse
LSI
Leiderschap Invloed
OCI
Leiderschap Invloed

De inventarisatie Leiderschap/Invloed is ontworpen om leiders feedback te geven over hun invloed op anderen en op hun gedrag dat die invloed veroorzaakt.

Deze inventarisatie is verdeeld in twee onderdelen:

  1. Invloed op anderen - meet de mate waarin de leider motiveert of mensen aanzet om zich op een constructief dan wel meer defensief te gedragen.
  2. Leiderschap strategieën - meet de mate waarin de leider zelf op een 'aangevende' of op een sterk dirigerende manier leiding geeft.
Om te beginnen wordt door de leider/manager een zelfbeschrijving gegeven. Hierin geeft de persoon zelf zijn mening over de invloed die hij/zij idealiter zou willen hebben en geeft zijn perceptie over de leiderschap strategieën.

Vervolgens wordt de beschrijving door anderen uitgevoerd. Minimaal vijf tot maximaal acht mensen geven hun mening over de invloed die de manager op hun heeft en over zijn huidige leiderschap strategieën.

Resultaat
Het rapport telt ruim 70 pagina's, en geeft de manager uitvoerig inzicht in zijn huidige invloed op mensen in relatie tot de invloed die hij/zij graag zou willen hebben.

Ten tweede wordt het eigen beeld ten aanzien van leiderschap strategieën vergeleken met dat van andere managers'.

Tenslotte wordt de manager in staat gesteld te begrijpen hoe zijn huidige leiderschap strategie het gedrag en prestaties van anderen modelleert en strategieën te ontwikkelen die zich richten op het bereiken van de gewenste invloed.

Beginnen
U kunt rechtstreeks de vragenlijst online bestellen. Wilt u meer informatie of een voorbeeldrapport ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Copyrights HR Coach BV. Alle rechten voorbehouden.