Welkom

Over ons

Diensten

Producten

Maatschappelijk betrokken

Algemene Voorwaarden

Contact
Welkom

HR Coach is een eigentijds organisatieadviesbureau gericht op HRM-consultancy, coaching en change. Wij helpen organisaties en professionals bij het verder gestalte geven van hun missie, visie en strategie naar HR-beleid en bijbehorende HR-instrumenten. Onze kracht ligt in onze persoonlijke aanpak, waarbij wij gesprekspartner zijn op elk niveau van de organisatie. Van directie en managers tot adviseurs en medewerkers. 

Wilt u een efficiëntere samenwerking tussen HR en andere afdelingen? Wilt u uw HR-organisatie professionaliseren? Uw talenten als HR-adviseur ontwikkelen? We bieden u slimme oplossingen, een gedegen aanpak en activiteiten met impact!

Ontwikkelen draait niet alleen om een goed advies; het is vooral ook hieraan uitvoering geven. Wij besteden onze tijd liever aan concrete acties dan aan het schrijven van dikke rapporten. Alle disciplines kunnen wij meenemen in onze aanpak. Wij combineren in onze aanpak 'harde' en 'zachte' organisatieaspecten. Dus concrete verbeteringen in processen, structuur en systemen. Maar ook het begeleiden van de gedragsverandering van uw medewerkers. Alleen door samen te werken brengen wij de organisatie en professionals in beweging. Dat is de missie van HR Coach!

Een traject van ontwikkeling en vernieuwing kunnen wij samen met u doorlopen. Wij zijn er in elke fase; van intake tot afronding. Benieuwd naar wat wij kunnen doen? Laat u zich inspireren door onze website te bekijken. Maar aarzel vooral niet als u meer informatie wilt, of als u een afspraak wilt maken. Gewoon doen!

Copyrights HR Coach BV. Alle rechten voorbehouden.