Welkom

Over ons

Diensten

Producten

Maatschappelijk betrokken

Algemene Voorwaarden

Contact
Change
Coaching
HRM Consultancy
Coaching

Als ervaren Human Resource professional of manager denkt u wellicht dat coaching is wat je al jaren doet - het helpen van managers en leidinggevenden hun capaciteiten en kennis te vergroten in het omgaan met mensen.

Als je dat vindt, dan moedig ik je aan om opnieuw te denken. De vaardigheid van het coachen zoals coachen vandaag de dag wordt onderwezen en uitgeoefend heeft de potentie om de Human Resources relatie met de organisatie en leidinggevenden sterk te verbeteren. Coachen is de ander in staat te stellen zich door te ontwikkelen. De coach stelt hiertoe de juist geformuleerde en relevante vragen en spreekt over het gedrag en niet over de persoon. Alleen op die manier kan de cultuur van een organisatie (veelal passief/defensief) ontwikkelen naar een constructieve cultuur, waarin men elkaar aanspreekt op het resultaat zonder het relationele aspect uit het oog te verliezen.

Dat valt voor een leidinggevende -die verantwoordelijk is gesteld om bedrijfsdoelen te realiseren- niet mee. Dat kan te maken hebben met de leidinggevende zelf en/of met de medewerker(s). In dergelijke situaties kan HR Coach het verschil maken, en de leidinggevende en de medewerker(s) coachen. 

Nationale Coachingsbon
Wil je iemand uit je omgeving of jezelf eens écht succes wensen?
Dan is de Nationale Coachingbon het juiste cadeau. Leuk om te geven en te ontvangen!

Want met de Coachingbon is de eerste sessie helemaal gratis. Bovendien is het geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichting! Voor eventuele vervolgsessies geldt het tarief wat je met ons afspreekt.

Klik op de bon, en bestel! 

Copyrights HR Coach BV. Alle rechten voorbehouden.